Deze website maakt gebruik van cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren.

Hulp voor de vrouw

Wil je meer bewust worden van je vrouwelijke kracht ?
Zijn er nog overtuigingen rond vrouw-zijn, moeder-zijn, dochter-zijn , die je belemmeren in je groeiproces?
Wil je dat je nabije omgeving op een andere manier reageert naar jou toe ?
Zit je als vrouw met een vraag waarmee je nergens naartoe kan ?

Als vrouw voel je je wel eens ingesloten tussen verschillende generaties : kleindochter, dochter, moeder, grootmoeder. In partnerschap, in familie, nemen we vaak het emotionele stuk op. We kunnen dit goed. Tegelijkertijd wordt aan emoties tonen en delen een zwakte gekoppeld. We vinden het “normaal” dat we al die taken opnemen , en er komen er meer bij dan er weggaan.
  • Je ziet geen mogelijkheid om daar enige verandering in te brengen.
  • Je wilt niet langer alleen zorgen, maar ook “ontvangen”.
  • Je wil uit die emoties stappen en alles eens vanop een afstand bekijken.
  • Je wilt sommige patronen echt niet doorgeven aan je dochters, je omgeving….

Verbondenheid

In ons vrouw-zijn zijn we met elkaar verbonden. Niet alleen in het fysieke , maar over tijd en ruimte heen. Onze kwetsuren zijn dezelfde, we kennen elkaars pijnen. Vrouwen onder elkaar begrijpen elkaar , ze dragen elkaar , ze delen elkaars wijsheid, ze komen thuis bij elkaar. De kracht van verbinding . In deze verbondenheid mag er een “stukje “naar boven komen dat wil gezien worden, dat om aandacht vraagt en kan geheeld worden. Dit kan je niet alleen.

Kwetsbaarheid

Precies in de kwetsbaarheid van de vrouw ligt onze kracht, de vrouwelijke kracht. Onze aanwezigheid stelt gerust, onze zachtheid koestert , onze troost omhult , onze woorden en gebaren helen…Vrouwen zijn een bron van “mededogen”. Je mag je bewust worden van deze zachte kracht die in je schuilt.

Herstel in kracht

Hebben we als vrouw nog ergens onze eigen plek in te nemen ? Je mag bewust worden van oude overtuigingen, patronen door vele generaties vrouwen heen. Vrouwen mogen nu opstaan, zich laten zien en hun stem laten horen . Ook het “meedogenloze” mag ontwaken om in haar kracht te gaan staan, om haar rechten op te nemen. Een proces van bewustwording. Alles draait hier om het evenwicht tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf. Wij vrouwen kunnen elkaar hierbij helpen. The tree to Be kan je hierbij begeleiden. Mag de koningin nu opstaan ?

Meer weten?