Workshop ‘Vrij en voluit vrouw zijn’

Mireille Verplancke heeft reeds jarenlange ervaring met het begeleiden van diverse vrouwencirkels vnl rond thema’s van thuis komen in jezelf, aanraken, intimiteit, zelfbeminning, sensualiteit en seksualiteit.

Mireille Verplancke

Thuis komen in mezelf, in mijn hart, mijn buik en mijn bekken dat is wat me al mijn hele leven boeit. Mijn schoot, daar waar mijn levensenergie en seksuele energie schuilt… deze zie ik als ons bestaans-en geboorterecht… onze blauwdruk.

Ze is Valleicoach (geïnspireerd op de Taoïstische visie op seksualiteit) Ze geeft seksuele educatie en lezingen (zowel voor mannen als vrouwen) en begeleid overgangsrituelen voor jonge naar hun vrouw zijn.

Met haar verbonden cirkelwerk wil ze een bijdrage leveren aan de healing van het vrouwelijke en mannelijke in onze samenleving waarin het thema “zelfbeminning” een heel belangrijke rol speelt.”Be your own first lover” en van daaruit kan er zoveel moois onstaan en stromen.

Lange tijd dacht ik dat ik vervulling, geluk, liefde en bevestiging buiten mezelf diende te halen en was ik naarstig op zoek naar, gefocust op de ander, op buiten. Stapje per stapje leer ik mijn blik naar binnen te richten, durf ik mijn verborgen schatten te ontdekken, leer ik te verstillen en te  vertragen… en zelfbeminning is daar een heel belangrijke tool.

Ze neemt je in haar workshops mee op een avontuurlijke, diep duikende reis diep in jezelf, om je te her-inneren wie je in wezen bent. Terug naar je puurheid en onschuld waarmee je geboren bent.

Ze doet dit dmv dans, zacht lichaamswerk, rituelen, meditatie, inquiry, deelrondes… telkens inspelend en invoelend wat er op dat moment nodig is.

Kennismakingsavond dinsdag 25 januari om 20h in de ruimte van The Tree to Be.

De reeks telt vier zaterdagen 26 februari, 12 maart, 26 maart en 9 april 2022.